- Aprašymas
- Šis šokoladinių saldainių rinkinys pažymi itin reikšmingą istorinę datą – Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmetį. Čia rasite rankų darbo šokoladinius 8 skonių saldainius su šiais įdarais: karameliniu, lazdynų riešutų, pagardintu cinamonu, šokolado ir juodųjų serbentų, baltojo šokolado ir pasiflorų tyrės kremo, juodųjų serbentų, kakaviniu įdaru, pagardintu brendžiu, lazdynų riešutų, taip pat romo skonio razinų įdaru.
- Sudedamosios dalys
- Šokoladas (48%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (12,7%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, geriamasis vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), karamelinis įdaras (8%; gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAS [nugriebtas PIENAS, cukrus], augaliniai riebalai [kokoso], emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, natūralios kvapiosios medžiagos), plakamoji grietinėlė (grietinėlė (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), juodųjų serbentų džemas (2,9%; cukrus, juodieji serbentai (25%), geriamasis vanduo, gliukozės sirupas, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), baltasis šokoladas (2,4%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), LAZDYNŲ RIEŠUTŲ įdaras (1,8%; LAZDYNŲ RIEŠUTAI (50%), cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas), gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS 55%, cukrus 45%), razinų su romo aromatu įdaras (1,2%; razinos (45%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), brendis (1,1%), LAZDYNŲ RIEŠUTAI (1,1%), pasiflorų tyrė (1,1%; pasiflorų minkštimas ir sultys 90%, cukrus), brendis (1%), etilo alkoholis, kakavos sviestas, PIENO riebalai, kakavos masė, liesi kakavos milteliai (0,3%), tapijokų krakmolas, cinamonas (0,02%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, emulsiklis SOJŲ lecitinas, stabilizatorius invertazė, dažikliai (E 172, E 171). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Gali būti GLITIMO, KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų. Šokolado kilmė – ES.
- Maisto priedai
- E172, E171
- Alergenai
- Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų pupelių ir jų produktų
- Gamintojo kontaktai
- UAB "Rūta"
- Laikymo sąlygos
- Laikyti sausoje vėsioje vietoje Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 21°C.
- Pakuotė
- Popierius
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 2088,00 kJ / 500,00 Kcal |
Riebalai | 27,70 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 13,70 g |
Angliavandeniai | 57,00 g |
Cukrūs | 46,30 g |
Baltymai | 5,50 g |
Druska | 0,05 g |
Rekomenduojama paros norma
-
Energinė vertė
500 Kcal
2088 kJ
25% -
Riebalai
27,7 g
39,6% -
Sočiosios riebalų rūgštys
13,7 g
68,5% -
Angliavandeniai
57 g
21,9% -
Cukrūs
46,3 g
51,4% -
Baltymai
5,5 g
11% -
Druska
0,05 g
2,1%
Kita informacija
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 160
- Prekės ženklas:
- Rūta
- Tiekėjo kontaktai:
- UAB "Rūta"
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.