Saldainių rinkinys GINTARO KELIAS, 405 g
- Aprašymas
- Rinkinys sukurtas bendradarbiaujant su tarptautinį pripažinimą pelniusiais gintarininkais Virginija ir Kazimieru Mizgiriais. Dviaukščiame 11 skirtingų skonių šokoladinių ir karamelės saldainių rinkinyje rasite šiuos įdarus: maskarponės sūrio, marcipano, pasiflorų tyrės ir baltojo šokolado, lazdynų riešutų ir marcipano, lazdynų riešutų ir romo skonio razinų, vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo, karčiojo šokolado kremo, lazdynų riešutų ir dribsnių bei natūralių žiedadulkių įdarus, o taip pat traškius karamelės kubelius su imbieru. Rinkinyje rasite lankstinuką, kuriame pasakojama gintaro atsiradimo istorija.
- Sudedamosios dalys
- Šokoladas 32% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrus, gliukozės sirupas, baltasis šokoladas 8% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 6,7% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), marcipanas (5%; MIGDOLAI (52%), cukrus, vanduo, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai (sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė), emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, SOJŲ lecitinas), PIENO baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), kremo įdaras (augaliniai riebalai [palmių, saulėgrąžų, rapsų], cukrus, liesi PIENO milteliai, LAKTOZĖ, emulsiklis SOJŲ lecitinas), įdaras base (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOS, PIENO baltymai, emulsiklis SOJŲ lecitinas), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), kakavos sviestas, LAZDYNO RIEŠUTŲ įdaras (1,6%; LAZDYNO RIEŠUTAI (50%), cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (1,1%), brendis, PIENO riebalai, pasiflorų tyrė (0,9%), razinų su romo aromatu įdaras (0,7%; razinos (45%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), mascarponės pasta (0,6%; mascarponės sūris [50%; GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis], cukrus, nenugriebtas PIENAS, KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS (55%), cukrus (45%)), imbiero milteliai (0,3%), kakavos masė, KIAUŠINIO trynio įdaras (vynas Marsala (32%), KIAUŠINIŲ tryniai (32%), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, dažikliai [beta karotenas, riboflavinas]), želatina, žiedadulkės (0,1%), liesi kakavos milteliai, maltodekstrinas, etilo alkoholis, dribsniai (0,08%; KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai [saulėgrąžų, rapsų], PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas [MIEŽIŲ], tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, glajinės medžiagos (karnauba vaškas, bičių vaškas, šelakas), tapijokų krakmolas, dažiklis titano dioksidas, kvapiosios medžiagos, emulsiklis SOJŲ lecitinas, stabilizatorius invertazė. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
- Maisto priedai
- E322, E476
- Alergenai
- Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų
- Laikymo sąlygos
- Laikyti sausoje vėsioje vietoje Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 21°C.
- Pakuotė
- 0
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 2040,00 kJ / 488,00 Kcal |
Riebalai | 26,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 14,70 g |
Angliavandeniai | 56,20 g |
Cukrūs | 49,50 g |
Baltymai | 4,20 g |
Druska | 0,10 g |
Rekomenduojama paros norma
-
Energinė vertė
488 Kcal
2040 kJ
24,4% -
Riebalai
26 g
37,1% -
Sočiosios riebalų rūgštys
14,7 g
73,5% -
Angliavandeniai
56,2 g
21,6% -
Cukrūs
49,5 g
55% -
Baltymai
4,2 g
8,4% -
Druska
0,1 g
4,2%
Kita informacija
- Kilmės šalis:
- Lietuva
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 405
- Prekės ženklas:
- Rūta
- Tiekėjo kontaktai:
- UAB "Rūta"
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.