Miltinis mišinys BEATOS VIRTUVĖ šokoladiniam tortui kepti, 500 g
- Aprašymas
- Miltinis mišinys šokoladinio pyrago biskvitui 100% mišinys pilnai paruoštas kepimui, reikia įpilti tik vandens ir augalinio aliejaus arba ištirpinto sviesto.
- Sudedamosios dalys
- Cukrus, KVIETINIAI miltai, mažesnio riebumo kakava (8%), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ milteliai, šokolado gabaliukai (5,5%)(cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis lecitinas (sojų), kvapioji medžiaga vanilinas), KVIEČIŲ krakmolas, kepimo milteliai (tešlos kildinimo medžiagos E450, E500), ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, kvapiosios medžiagos (šokolado, vanilino) druska.
- Maisto priedai
- E500, E450
- Alergenai
- Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, kiaušinių ir jų produktų
- Naudojimo instrukcija
- 500 g miltinio mišinio, 150 ml augalinio aliejaus arba 150 g išlydyto sviesto, 200 ml šalto vandens 1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Kepimo formą (22–24 cm skersmens) patepkite sviestu arba aliejumi. 2. Į dubenį supilkite vandenį ir aliejų (arba sviestą). Vis maišydami pilkite miltinį mišinį. Maišykite, kol neliks sausų miltų gumulėlių. 3. Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 40–45 minutes. Šokoladinis kremas 150 g grietinės (30 proc. riebumo), 100 g juodojo arba pieninio šokolado. 1. Virš garų vonelės išlydykite šokoladą. Į lydytą šokoladą sudėkite kambario temperatūros grietinę ir viską gerai išmaišykite. 2. Kremas iš pradžių bus skystokas, todėl tiks pyragui aplieti, kad šis pasidengtų blizgiu šokolado sluoksniu. Atvėsinto kremo konsistencija tinkama sluoksniuotam tortui sutepti: perpjaukite iškeptą atvėsusį pyragą pusiau ir pertepkite kremu kiekvieną sluoksnį, o likusiu kremu aptepkite šonus. Torto viršų papuoškite mėgstamomis uogomis, vaisiais ar riešutais.
- Laikymo sąlygos
- Vėsiai ir sausai, atskirai nuo kvapių medžiagų Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 18°C.
- Pakuotė
- Kartonas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 1623,00 kJ / 384,00 Kcal |
Riebalai | 6,30 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 2,90 g |
Angliavandeniai | 67,00 g |
Cukrūs | 30,80 g |
Baltymai | 13,90 g |
Druska | 0,39 g |
Rekomenduojama paros norma
-
Energinė vertė
384 Kcal
1623 kJ
19,2% -
Riebalai
6,3 g
9% -
Sočiosios riebalų rūgštys
2,9 g
14,5% -
Angliavandeniai
67 g
25,8% -
Cukrūs
30,8 g
34,2% -
Baltymai
13,9 g
27,8% -
Druska
0,39 g
16,2%
Kita informacija
- Kilmės šalis:
- Lietuva
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 500
- Prekės ženklas:
- Malsena
- Tiekėjo kontaktai:
- Malsena plius, UAB
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.