Greitai paruošiama bulvių košė KNORR su kumpiu, 51 g
- Sudedamosios dalys
- Bulvės (57 %), palmių riebalai, kiaulienos kumpis (6,1 %) (kiaulienos kumpis, druska), svogūnai (4,8 %), gliukozės sirupas, druska (yra jūros druskos), PIENO baltymai, kalio chloridas, mielių ekstraktas, saulėgrąžų aliejus, laiškiniai česnakai, petražolės, emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), kvapiosios medžiagos, ciberžolės, kvapioji rūkymo medžiaga.
- Alergenai
- Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę)
- Naudojimo instrukcija
- 1. Įpilkite verdančio vandens iki indelio viduje pažymėtos ribos. 2. Gerai išmaišykite. 3. Uždėkite dangtelį, palaikykite 3 min. ir galite valgyti.
- Laikymo sąlygos
- Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
- Pakuotė
- Plastikas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 407,00 kJ / 90,00 Kcal |
Riebalai | 5,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 2,80 g |
Angliavandeniai | 9,40 g |
Cukrūs | 0,60 g |
Baltymai | 2,40 g |
Druska | 0,75 g |
Rekomenduojama paros norma
-
Energinė vertė
90 Kcal
407 kJ
4,5% -
Riebalai
5 g
7,1% -
Sočiosios riebalų rūgštys
2,8 g
14% -
Angliavandeniai
9,4 g
3,6% -
Cukrūs
0,6 g
0,7% -
Baltymai
2,4 g
4,8% -
Druska
0,75 g
31,2%
Kita informacija
- Kilmės šalis:
- Vokietija
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 51
- Prekės ženklas:
- Knorr
- Tiekėjo kontaktai:
- Unilever Polska Sp. z o. o., Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Lenkija
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.