- Aprašymas
- Pusiau kietas sūris, gaminamas iš pasterizuoto avių pieno Aveyron regione, pietų Prancūzijoje. Brandinamas apie 90 dienų. Rondin Papillon padengtas rusva tvirta žievele, savo forma bei spalva netgi primena prancūziškąją bagetę. Sūris yra subalansuoto, švelnaus, sviestinio, būdingo avių pieno sūriams, skonio su juntamu vaisių aromatu. Tekstūra tvirta ir lengvai lydosi.
- Sudedamosios dalys
- Pasterizuotas avių PIENAS, valgomoji druska, gyvūninės kilmės fermentas, raugų kultūros, nokinimo kultūros, dažiklis E150d
- Maisto priedai
- E1105, E150a, E150d
- Alergenai
- Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę)
- Laikymo sąlygos
- Laikymo temperatūra: nuo 2°C iki 8°C.
- Pakuotė
- Plastikas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 1750,00 kJ / 422,00 Kcal |
Riebalai | 36,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 25,50 g |
Angliavandeniai | 1,60 g |
Cukrūs | 0,00 g |
Baltymai | 23,00 g |
Druska | 1,40 g |
Rekomenduojama paros norma
-
Energinė vertė
422 Kcal
1750 kJ
21,1% -
Riebalai
36 g
51,4% -
Sočiosios riebalų rūgštys
25,5 g
127,5% -
Angliavandeniai
1,6 g
0,6% -
Cukrūs
0 g
0% -
Baltymai
23 g
46% -
Druska
1,4 g
58,3%
Kita informacija
- Tiekėjo kontaktai:
- Reketukas UAB
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.